Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Το συμπέρασμα των εκλογών


Σήμερα κάναμε εκλογές στην ταξη. Και κατάλαβα πως ο κοσμος
ψηφίζει αυτόν που υπόσχεται τα πιο ωραία. Για παράδειγμα εγώ που είχα  την πιο
χρήσιμη ιδέα δεν πήρα πολλές ψήφους αλλά ολοι ψήφισαν αυτόν που έλεγε θα σας πάω εκδρομή. Εγώ υποσχέθηκα να μαζέψουμε χρήματα και να αγοράσουμε εργαλεία για να φτιάξουμε ένα εργαστήριο φυσικής. Αλλά τα παιδιά είπαν καλύτερα να μην κάνουμε πειράματα παρά να χάσουμε το χαρτζηλίκι μας.
Το συμπέρασμα είναι οτι καλύτερα είναι να έχεις βραχυπρόθεσμους στόχους
παρά κάτι που θα βοηθήσει αργότερα.Μόνο έτσι θα σε ψηφίσουν.
Αλλά δεν είχαν ούτε χιούμορ. Εγώ το κόμμα μου το είπα «Οργίσμενος Τουιτι»,ενω οι άλλοι είχαν κατι κλασικά ονόματα όπως Μ.Α.ΣΟ.Κ (Mαθητικό Σοσιαλιστικό Κίνημα), Ε.Μ.Κ. (Ελληνικό Μαθητικό Κίνημα)

12 σχόλια:

Daria είπε...

Σε βλέπω την επόμενη φορά να κατεβαίνεις στις εκλογές με πιο συμβατικό ψηφοδέλτιο. Ή θα επιμείνεις σε αντισυμβατική συμπεριφορά;
:-))

ο κύριος "αμ" είπε...

Αγαπητέ C.G. ,
διαβάζοντας τον τίτλο που έδωσες στο γραπτό σου , ο κύριος Α.Μ. ,σκέφτηκε πως θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον να διάβαζε την άποψή σου και τα συμπεράσματα που θα είχες βγάλει , από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές . Το κουρασμένο και συνάμα "γέρικο" μυαλό του , δεν σκέφτηκε καθόλου , ότι μπορεί να εννοούσες τις "δικές" σου εκλογές , τις μαθητικές , βλέπεις είχαν περάσει πολλά , μα πάρα πολλά χρόνια που κι εκείνον τον προβλημάτιζαν οι μαθητικές εκλογές .
Ωστόσο , νομίζω , πως το πρώτο που θα σχολίαζε στο γραπτό σου , είναι αυτό και που ο ίδιος σημειώνεις και που θα προτιμούσε , στο τέλος της πρότασής σου , να χρησιμοποιήσεις "ερωτηματικό" και όχι "τελεία" .
Γράφεις : "Το συμπέρασμα είναι οτι καλύτερα είναι να έχεις βραχυπρόθεσμους στόχους
παρά κάτι που θα βοηθήσει αργότερα.Μόνο έτσι θα σε ψηφίσουν."
Σ' αυτό το ερώτημα , σκέφτηκε ο κύριος Α.Μ. ,πρέπει να δώσει απάντηση ή τουλάχιστον , να προσπαθήσει.
Μάλιστα , μου εκμυστηρεύθηκε μιά σκέψη , την οποία και σου μεταφέρω ."Αξίζει να σε ψηφίσουν για κάτι πρόσκαιρο ή για κάτι που ναι μεν τώρα φαινομενικά δεν θα βοηθάει σε τίποτα , αλλά πάλι αργότερα ίσως..."
Ακόμα , ο κύριος Α.Μ. , σκέφτηκε φωναχτά "...και στο κάτω-κάτω της γραφής , το να έχουμε ένα εργαστήριο φυσικής στο σχολείο , δεν είναι υποχρέωση του κράτους και των υπεύθυνων ;" κι αυτό μου φάνηκε πιο σωστό .
Αυτές είναι οι σκέψεις του κύριου Α.Μ. , που στις μεταφέρει ο φίλος του ο Αλέκος .

σ.σ. από ότι μου είπε , έχει κι άλλα να σου πεί , οπότε θα επανέλθει , ως τότε , γειά χαρά :)

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) είπε...

Xμμμμ...

"Οργισμένος Τουίτυ".
Λες να τους φόβισες βρε συ Gamer;
Ο κοσμος φοβάται να φοβάται ξερεις.
και τα πειράματα τα φοβούνται επίσης.
Μερικοί μαλιστα, φοβούνται και το χιούμορ ακόμη.
Μια χαρά σε βρίσκω όμως και πολύ ταιριαστή και η φωτογραφία του Γκρινιάρη.
Τα λέμε.

Snowball είπε...

Gamer my boy, έτσι είναι ο κόσμος... Δίνει σημασία στο βραχυπρόθεσμο όφελος όχι στο μακροχρόνιο... Αυτό είναι καλό για τον "πολιτικό" και κακό για καλό της κοινότητας... Διαλέγεις και παίρνεις τι από τα δύο θα επιλέξεις... :)

Ifida είπε...

Λοιπόν Παιχνιδόπαιδο, μόλις πήρες μια γεύση του τί εστί Εκλογές αν και σε πολύ μικρότερο φάσμα όπως αυτό των μαθητικών εκλογών. Το θετικό αυτού του μικρού φάσματος είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να πράξεις πολύ πιο άμεσα απ ότι στις Εθνικές και να καταφέρεις πραγματικά πολλά. Υπάρχουν οι εξής επιλογές:ή συνεχίζεις στις επόμενες παρουσιάζοντας τον στόχο σου αδιαφορώντας για το "θέλημα του λαού" ή τα παρατάς και δεν ασχολείσαι ξανά ή σοφότερος απ το φετινό σου μάθημα, κρατάς τον στόχο και προσφέρεις ταυτοχρόνως στο "λαό" το "θέλημά"του. Να βρεις δηλαδή τον τρόπο να "μιλήσεις στις καρδιές" περισσότερων ψηφοφόρων (χορούς, εκδρομές κ.α.) και ταυτοχρόνως να προωθείς τον Ουσιαστικό σου στόχο, το εργαστήριο Φυσικής, για το οποίο και σε συγχαίρω.
Η ονομασία του κόμματος πρωτότυπη αν και δεν ήταν αντάξια του προγράμματός σου και των όσων πρεσβεύεις. Από πλευράς μάρκετινγκ, τα πομπώδη "εντονα", αρνητικά(πρακτικά και συναισθηματικά) ονόματα παραπέμπουν σε απολυταρχία και δεν προτιμούνται. Δες την "Ανταρσυα" στις Εθνικές με το 0,9. :-ρ
Καλή συνέχεια φίλτατε

ridiculousguy είπε...

ρε ιφιδα εγω να ξερεισ ιμαιΚΚΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

aKanonisti είπε...

Εγώ πάντως θα σε ψήφιζα δαγκωτό... και μετά θα κάναμε φράξια για την επιλογή της εκδρομής....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αntidrasex είπε...

Φίλε μου CG, έτσι είναι, κανείς δεν κοιτάει τα εποικοδομητικά αλλά μόνο τον άρτο και τα θεάματα.

Από την άλλη, προτείνεις σοβαρά πράγματα με χιουμοριστικό και επιθετικό όνομα. Είναι λίγο αταίριαστο. Ε?

Daria είπε...

Βρε σεις, λυπηθείτε τη δόλια μάνα που θα πρέπει να εξηγεί τις επόμενες μέρες την καινούρια ορολογία.... Άντε τώρα να κάθομαι να εξηγώ τι είναι φράξια μαζί με όλες τις ερωτήσεις που θα γεννηθούν...

Αntidrasex είπε...

Εγώ για αυτό το λόγο έσβησα από το σχόλιο μου την πρόταση "να πας σε συνέδριο".
Αλλά με προκαλείς!

ridiculousguy είπε...

oraio to sima sou adidrasi+sex

Αntidrasex είπε...

Ευχαριστώ, και το δικό σου, λαχταριστότατο!